Embracing time

Wedding bundle

Tijdsbesparing voor jullie grote dag met de checklist van Wedding Compassion. Jullie gedetailleerde gastenlijst dat overzicht geeft gedurende het plannen van jullie bruiloft en gedurende het hele proces kunnen genieten van elke stap. Met de gestructureerde tijdlijn en het overzichtelijke draaiboek zijn jullie klaar voor jullie grote dag!

Draaiboek

Het draaiboek van Wedding Compassion is als leidraad in de planning van jullie grote dag, gaat richting bepalen en weet belangrijke punten over te dragen aan derden. Het is een dynamisch document dat op ieder moment aangepast kan worden, dat wat jullie veel tijdsbesparing gaat opleveren en zorgt voor een gestroomlijnde huwelijksdag.

Checklist

De regie behouden door coördinatie uit handen te geven Jullie tijd efficiënt beheren, genieten van de reis naar het huwelijk en de regie behouden? Dat is nogal wat! De Wedding Compassion checklist gaat voor veel tijdsbesparing zorgen in de aanloop naar jullie grote dag. Jullie gedetailleerde gastenlijst creëert overzicht gedurende het plannen en de tijdlijn zorgt ervoor dat jullie de regie behouden in de aanloop naar het huwelijk.

All the details

kind words

“Een ode aan deze vrouw”

“Ik wist niet dat een weddingplanner zo fijn zou zijn. En Thalytha zo goed in haar vak. Stelt de vragen die ik niet durf te stellen, komt enorm voor mij en onze wensen op, denkt aan zoveel meer dan waar ik aan denk om te regen en ik ben er 100% zeker van dat zij een verrijking is op onze bruiloft. Ik ben mega blij met jou Thalyt! Je bent een topper en een geweldig mens”

- Maike Beunk

Embracing time

Wedding bundle

Jullie trouwdag net zo georganiseerd en gestructureerd laten verlopen als de bruiloften van Wedding Compassion? Dat kan! Na de afronding van de documenten kunnen jullie het geheel overdragen aan jullie ceremoniemeester en leveranciers, waarbij geen enkel onderdeel vergeten is!