“Ik wist niet dat een weddingplanner zo fijn zou zijn. En Thalytha zo goed in haar vak." - Maike
“EEN WAANZINNIG GOEDE WEDDINGPLANNER MET EEN AUTHENTIEKE STYLE” - La bella blanca

open for bookings 24/25

work with us

Weddings & consults

Wedding Compassion gaat jullie begeleiden naar het huwelijk dat bij jullie past. Wij nemen jullie mee in de wereld van het trouwen, de eindeloze keuzes en hierin het overzicht behouden en de rust te creëren. Het is voor ons belangrijk dat jullie niet alleen van de dag zelf genieten, maar vooral ook van de reis ernaartoe.

JULLIE LIEFDE VERTALEN NAAR HET HUWELIJK

our mission

Onze missie is om de liefde te vertalen naar het huwelijk, waarbij regie vanuit het bruidspaar wordt behouden en coördinatie uit handen wordt gegeven. Hierbij kan keus gemaakt worden uit verschillende diensten, waaronder weddingplanner full service, een trouwadviesgesprek, coachingstraject of als ceremoniemeester op de dag zelf.

Wedding Compassion weet zich hierin te onderscheiden door de klant duidelijkheid te geven met behulp van een gedetailleerde en gestructureerde planning, waarbij een weerspiegeling van jullie liefde op de dag zelf zichtbaar gaat zijn.

"Jullie begeleiden naar het huwelijk zoals bij jullie past, de regie behouden door coördinatie uit handen te geven."

Wedding Compassion werkt vanuit drie basiselementen;

01

Regie houden door coördinatie uit handen te geven

Samen bespreken wij jullie wensen en maken wij een offerte op maat, waarin jullie de regie behouden in eigen wensen.

In het kennismakingsgesprek wordt duidelijk waar jullie behoeften liggen en werken wij samen toe naar het huwelijk.

02

Strategische en gedetailleerde planning op maat

Om overzicht te behouden in de eindeloze keuzes en koers te bepalen werken wij met een strategische en gedetailleerde planning.

We bewaken deadlines, we geven richting aan jullie grote dag en samen werken wij toe naar jullie droomhuwelijk.

03

de betrokkenheid van Wedding Compassion

Als bruidspaar komen jullie voor onverwachte situaties te staan, moeten jullie bereid zijn om samen keuzes te maken.

Door de betrokkenheid van Wedding Compassion is het mogelijk om écht te genieten van jullie reis naar het huwelijk. 

laten we kennismaken

Embracing time

Na ons kennismakingsgesprek ontvangen jullie onze brochure. Vanuit jullie wensen verzorgen wij een op maat gemaakte offerte. Nadat wij jullie offerte getekend retour hebben ontvangen, kunnen wij starten met het plannen van jullie droomhuwelijk.

Graag ontmoeten wij jullie persoonlijk, gaan wij dieper in op conceptontwikkeling aan de hand van jullie visie en verwachtingen.

Wedding Compassion probeert binnen 24 uur na het ontvangen van jullie kennismaking aanvraag contact op te nemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

‘’Wedding Compassion streeft ernaar dat elk bruidspaar niet alleen van de huwelijksdag, maar ook van de reis naar het huwelijk geniet.’’

- Thalytha Naomy

alle pakketten

Om aan jullie wensen als bruidspaar te kunnen voldoen bieden wij verschillende pakketten aan die jullie droomdag naar een hoger niveau tillen. Klik op een service voor meer informatie.

Wedding planning coaching
1.495 incl. BTW / vanaf prijs
 • Kennismakingsgesprek
 • 7 sessies
 • Toegang tot alle Wedding Compassion templates
 • Online contact via de mail & WhatsApp
Masters
of ceremony
2.995 incl. BTW / vanaf prijs
 • Kennismakingsgesprek
 • Locatie check
 • Draaiboek doornemen
 • Final check voor jullie bruiloft
 • Huwelijksdag
Wedding planning
full service
4.900 incl. BTW / vanaf prijs
 • Templates Wedding Compassion
 • Budgetbewaking
 • Voorstel trouwlocaties op maat
 • Voorstellen leveranciers
 • Uitwerken en beheren draaiboek
 • Beheer RSVP

kind words

option #1

Wedding planning

full service

Wedding Compassion gaat jullie begeleiden naar het huwelijk zoals bij jullie past. Wij nemen jullie mee in de wereld van het trouwen, de eindeloze keuzes en hierin het overzicht bewaken en de rust te creëren. Het is voor Wedding Compassion belangrijk dat niet alleen van de dag zelf genoten gaat worden, maar vooral ook van de reis ernaartoe. Onze missie is om de liefde te vertalen naar het huwelijk, waarbij regie vanuit het bruidspaar wordt behouden en coördinatie uit handen wordt gegeven.

little details

Gedurende het organiseren van jullie bruiloft staat voor Wedding Compassion voorop dat jullie de regie behouden door coördinatie uit handen te nemen.

Benieuwd naar onze werkwijze en verdere informatie in de brochure? Boek dan een kennismakingsgesprek.

Wedding planning
full service
4.900 incl. BTW
Extra uren mogelijk á € 125,- per uur incl. BTW.
 • Templates voor budget / draaiboek / checklist / planning en visualisatie
 • Budgetbewaking van de bruiloft
 • Voorstel trouwlocaties op maat
 • Verschillende voorstellen leveranciers
 • Uitwerken en beheren draaiboek
 • Beheer RSVP
 • Contact met zowel gasten als leveranciers in de periode van de bruiloft
 • Aanwezig op jullie bruiloft

kind words

“Een waanzinnig goede weddingplanner met een authentieke style”

Met Thalytha werken is echt een plezier, ze weet precies de druk van je schouders te halen voor jouw droom dag! De spontaniteit, de creativiteit en vooral de emotie die Thalytha toont in het opzetten van jullie dag is fantastisch.

- La Bella Blanca

option #2

Masters of

Ceremony

Zelf regie hebben en behouden over de planning van jullie speciale dag, maar ook willen geniet van een zorgeloze en vlekkeloze uitvoering? Daarom bieden wij onze expertise als ervaren ceremoniemeester aan. Met onze professionele begeleiding zorgen wij ervoor dat elk moment van jullie bruiloft soepel verloopt, terwijl jullie je kunnen concentreren op het creëren van een blijvende herinneringen. De regie behouden door coördinatie uit handen te geven.
Masters of ceremony
2.995 incl. BTW / vanaf prijs
 • Kennismakingsgesprek
 • Voorstel
 • Locatie check
 • Draaiboek template van Wedding Compassion
 • Draaiboek doornemen en eventuele aanpassingen
 • Final check voor jullie bruiloft
 • Huwelijksdag

little details

Door goed te luisteren naar de wensen, behoeften en verwachtingen van elk bruidspaar, kunnen we op maat gemaakte oplossingen leveren. Gedurende het hele traject staan wij klaar om bruidsparen te ondersteunen, begeleiden en adviseren, zodat ze zich gesteund voelen tijdens de voorbereidingen en op de huwelijksdag zelf.

kind words

“Thalytha is de ideale partner om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden.”

Ik beveel Wedding Compassion ten zeerste aan aan koppels die op zoek zijn naar een wedding planner die hun speciale dag tot in de kleinste details perfect kan organiseren. Thalytha is een getalenteerde ondernemer met een duidelijke visie en passie voor haar werk.

- Mila Nelia

option #3

Digital Wedding

Coaching

Jullie eigen bruiloft organiseren, maar toch iemand tijdens het proces naast je willen hebben staan die jullie van tips & feedback voorziet op jullie plannen? Wij verzorgen niet jullie bruiloft van A-Z, maar begeleiden jullie in de keuzes die gemaakt moeten worden en verzorgen handige tips & templates om het plannen van jullie bruiloft compleet te maken. Samen gaan wij aan de slag gedurende zeven sessies om jullie klaar te stomen voor jullie droomdag.

session 01

Questions from the heart

Allereerst wil ik jullie leren kennen in een kennismakingsgesprek, jullie liefdesidentiteit naar voren laten komen en ideeën en details bespreken voor jullie droombruiloft. Vanuit hier gaan we richtlijnen bepalen en krijgen jullie genoeg handvatten mee om mee aan de slag te gaan.

Met behulp van templates die worden ontvangen, creëren we overzicht in de organisatie naar jullie bruiloft.

session 02

Welcome Lovers

Waar het gedurende de eerste sessie om jullie ideeën en verwachtingen gingen gaan we dit nu meer vormgeven met behulp van visualisatie dat jullie totaalbeeld meer tot leven gaat brengen. Jullie visualisatie dient als leidraad bij het plannen voor jullie bruiloft, zo kan dit meegenomen worden naar alle leveranciers wat veel tijdbesparing gaat opleveren. 

De styling, de verschillende momenten gedurende de dag van jullie samen en die jullie met anderen willen delen, we gaan het hebben op welke wijze deze momenten vastgelegd kunnen worden en door wie afhankelijk van de style en jullie verwachtingen.

Online wedding consult

Willen jullie zelf de regie behouden, maar zijn jullie op zoek naar de juiste adviezen, bijsturing of vinden jullie het fijn om te sparren met een professional? Dan is het mogelijk om bij ons een trouwadviesgesprek in te boeken. Dit bevat een online consult, waar jullie de regie hebben over wat graag besproken gaat worden, zodat jullie snel verder kunnen met het plannen van jullie grote dag.

Een trouwadviesgesprek is eenmalig te boeken, maar kan ook meerdere keren geboekt worden tijdens het wedding plan proces. Het kan fijn zijn om als rode draad af en toe even een extra paar ogen beschikbaar te hebben die kunnen bijsturen waar nodig. Overzicht creëren in; locatie mogelijkheden, styling advies, leveranciers, budget en tijdsplanning.

Gedurende het trouwadviesgesprek bepalen jullie zelf waar de focus ligt en voorzien wij jullie van adviezen. Zijn jullie benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Boek een kennismakingsgesprek in.

Tarief consult 125,- per uur inclusief BTW

Wedding planning coaching
1.495 incl. BTW / vanaf prijs
 • Kennismakingsgesprek
 • 7 sessies
 • Toegang tot alle Wedding Compassion templates
 • Online contact via de mail & WhatsApp

little details

In zeven sessies gaat Wedding Compassion jullie klaarstomen voor jullie droomhuwelijk. Benieuwd hoe de overige sessies eruit zien? Boek een kennismakingsgesprek in en ik neem jullie mee in mijn Digital Wedding Coaching traject.

Extra sessies mogelijk á € 90,- per uur incl. BTW

Frequently Asked

Questions

Is het mogelijk naast het trouwadviesgesprek een extra consult te boeken om het draaiboek door te nemen?

Wedding Compassion werkt met mogelijkheden op maat. Een bruiloft is een event waar wij samen naar toe kunnen werken aan de hand van jullie wensen. Voor ons is het belangrijk dat jullie hierin de regie houden en alle mogelijkheden bespreekbaar zijn en wij jullie graag verder helpen in wat jullie nodig hebben.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
Wij hanteren de mogelijkheid om via een aanbetaling te betalen. Deze dient gedurende de samenwerking overgemaakt te worden, zodat jullie traject gestart kan worden. De verdere betaling volgt na jullie grote dag.
Is het mogelijk om ook zelf dingen te regelen?

Het is jullie dag, dus alles is mogelijk in jullie wensen. Gedurende het proces hebben jullie de regie in handen en geven wij sturing in het traject van het organiseren van jullie droomhuwelijk. De regie behouden door coördinatie uit handen te geven. 

Wat kost een weddingplanner?

Alle pakketten van Wedding Compassion zijn vanaf prijzen, na het kennismakingsgesprek waar wij jullie wensen inventariseren ontvangen jullie als bruidspaar de brochure en wordt aan de hand van jullie wensen een offerte op maat gemaakt.