“Ik wist niet dat een weddingplanner zo fijn zou zijn. En Thalytha zo goed in haar vak." - Maike
“EEN WAANZINNIG GOEDE WEDDINGPLANNER MET EEN AUTHENTIEKE STYLE” - La bella blanca

open for bookings 24/25

about us

Founder Thalytha

Het huwelijk, daar waar ik jullie verder mee ga helpen. Mijn naam is Thalytha Naomy en ik ben verliefd op de liefde. Niets is mooier dan voor elkaar kiezen in der eeuwigheid.

Ik laat jullie samen genieten van de reis naar jullie perfecte huwelijk!

about the wedding planner

Over Thalytha

Ik ga jullie begeleiden naar het huwelijk zoals bij jullie past. Ik neem jullie mee in de wereld van het trouwen, de eindeloze keuzes en hierin het overzicht bewaken en de rust te creëren. Het is voor mij belangrijk dat jullie niet alleen van de dag zelf genieten, maar vooral ook van de reis ernaartoe.

Bij het organiseren van mijn eigen huwelijk ben ik erachter gekomen dat mijn perfectionisme jullie verder gaat helpen. Gezien mijn achtergrond als FnB manager van een internationaal hotelketen en manager binnen een van de snelst groeiende cosmetica merken in Nederland ontgaat mij niets aan details. Als geen ander weet ik vol overgave en toewijding jullie dromen om te zetten in werkelijkheid. 

Liefs, Thalytha Naomy

My heart is full off

Serendipity

Onze peuter – mijn aanstaande - passievrucht – schrijven – mijn indische achtergrond – liefde voor de liefde – cappuccino drinken in de zon – dahlia's – verre reizen – zonsopgang – strand – verschillende dagcremes – showerfoams – vers stokbrood – culiniaire avonden – eindeloos veel kmuffels voor onze peuter naar bed gaat – mensen die de liefde uitspreken – het 60-jarige huwelijk van mijn opa en oma – brood van de bakker – het gevoel van verbinding – het welkomstcomité bij mijn ouders als hun kleinkind aankomt – het dramatische afscheid van mijn peuter en zijn opa en oma – de geur van de yogastudio en thuis – burrata – parel oorbellen