“Ik wist niet dat een weddingplanner zo fijn zou zijn. En Thalytha zo goed in haar vak." - Maike
“EEN WAANZINNIG GOEDE WEDDINGPLANNER MET EEN AUTHENTIEKE STYLE” - La bella blanca

open for bookings 24/25

tips & tools

Wanneer elkaar voor het eerst zien op jullie bruiloft

- Thalytha Naomy

Het moment dat jullie elkaar voor het eerst gaan zien. Het moment dat veel lading met zich meebrengt, want hier hebben jullie samen hard naar toegewerkt. Het moment dat vereeuwigd gaat worden door de fotograaf en waarbij het aan jullie de keus is of dit een moment is voor jullie samen of dat je dit wil delen met jullie geliefden. 

Alle voorbereiding, de keuzes en de spanning van het vereeuwigen van jullie liefde voor elkaar valt op dit moment allemaal samen. Ook wel de first look genoemd, zorgt vaak voor veel ontlading en is het begin van jullie grote dag en de toekomst als getrouwd stel. 

Hoe kies je het juiste moment voor jullie first look? 

Traditiegetrouw slapen de bruid en bruidegom apart van elkaar de nacht voor het huwelijk, de bruid vertrekt naar het ouderlijk huis en hier vinden de volgende ochtend de voorbereidingen plaats voor de bruiloft en wordt de bruid opgehaald bij haar ouderlijkhuis voor het huwelijk. Echter is Jullie keus volledig afhankelijk naar wat voor jullie het belangrijkst is. Is dit een moment voor jullie samen en willen jullie dit op een plek hebben vastgelegd dat voor jullie belangrijk is? Of deel je dit graag met al jullie geliefden en is het moment dat jullie elkaar voor het eerst gaan zien aan het altaar? 

Het is belangrijk om met elkaar te overwegen wat voor jullie het belangrijkst is en vooral waar jullie je het prettigst bij voelen. Of dit een moment van jullie samengaat zijn of dat je dit graag deelt met een ander wat het voor jullie nog specialer gaat maken. 

Vinden jullie het lastig om te bepalen wanneer het moment van elkaar voor het eerst zien nou gaat plaats vinden? Laat mij met jullie meedenken, laten we samen afwegen wat voor jullie belangrijk is gedurende deze dag en waar jullie het prettigst bij voelen. Boek een trouwadviesgesprek en ik help jullie met de keus maken die het beste bij jullie past. 

  •  e-book

    e-book

gratis e-book

Wedding tips

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.