“Ik wist niet dat een weddingplanner zo fijn zou zijn. En Thalytha zo goed in haar vak." - Maike
“EEN WAANZINNIG GOEDE WEDDINGPLANNER MET EEN AUTHENTIEKE STYLE” - La bella blanca

open for bookings 24/25

tips & tools

Tips voor het uitzoeken van je trouwjurk?  

- Thalytha Naomy

‘’In mijn gedachte ging het zoals Say Yes to the Dress, maar wanneer het over mijzelf gaat komt een bepaald ongemak naar boven. Niet om een ander, maar wel om in het middelpunt te staan. 

Ik neem het besluit om mijn eigen pad te volgen en op mijn gemak te zijn in de keus die ik ga maken. Na het passen ga ik naar huis om hier rustig over na te denken, de afweging te maken, de tijd te nemen en geen druk te ervaren. 

Wanneer mijn favorieten jurken worden weggehaald en ik het stralende middelpunt ben zie ik een traan over de wang van mijn moeder biggelen. De bevestiging die ik nodig had bij mijn eigen keus.  

Waar moet ik rekening mee houden bij het uitzoeken van mijn trouwjurk?  

Als jullie voor het huwelijk een gesteld budget hebben dan is het goed om deze eerst door te nemen en te kijken naar wat het budget is voor jouw trouwjurk. Bij de meeste van ons is al flink wat voorwerk gedaan online en zijn de nodige Pinterest borden aangemaakt. Vaak heb je in gedachte wat bij jou past, maar kan ik als advies geven om ook jurken te passen die je niet meteen in gedachte hebt, al is het alleen maar om jouw keus extra te bevestigen. 

Verder is het van belang dat jij op je gemak voelt bij het passen en kan je alvast nadenken over wie je hier graag bij wilt hebben. Heb je iets meer tijd nodig bij het uitzoeken van dé jurk en wil je hier wat langer over nadenken? Geef dit aan bij de mensen die je meeneemt en de bruidsboutique, want uiteindelijk moet jij overtuigd zijn van de jurk. 

 Wil je meer advies over jouw perfecte fit en weten waar jij terecht kan voor jouw droomjurk binnen jouw gestelde budget? Boek een online consult bij Wedding Compassion en wij gaan samen zorgen voor de onvergetelijke ervaring bij het passen van jouw droomjurk. 

  •  e-book

    e-book

gratis e-book

Wedding tips

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.