“Ik wist niet dat een weddingplanner zo fijn zou zijn. En Thalytha zo goed in haar vak." - Maike
“EEN WAANZINNIG GOEDE WEDDINGPLANNER MET EEN AUTHENTIEKE STYLE” - La bella blanca

open for bookings 24/25

tips & tools

Vier tips voor jullie naar een bloemist gaan 

- Thalytha Naomy

Jullie prachtige locatie voorzien van bloemwerken. Waar de één vol van is, hoeft het van de ander niet. Wanneer sprake is van bloemwerken is het belangrijk dat jullie naar een bloemist gaan die aansluit op jullie wensen. Alleen hoe komen jullie nou tot deze wensen en in welke tips kan ik jullie voorzien voordat jullie naar een bloemist gaan? 

Wensen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook voor een bloemist is het goed dat jullie uitgedacht hebben wat jullie graag zouden willen qua bloemwerken. Welke kleuren worden de hoofdtonen en welke styl past bij jullie? Aan de hand van jullie moodboard is het goed om het gestelde budget in je achterhoofd te houden. 

Voor een bloemist maakt het makkelijk als wensen uitgeschreven zijn, dan kan vanuit hier meegedacht worden naar eventuele uitbreidingen en extra opties. Op deze wijze weet je een overzicht te behouden in de eindeloze keuzes. 

Bruidsboeket

Hoe ziet jouw ideale bruidsboeket eruit? Mijn advies is om al uitgezocht te hebben wat je een mooi bruidsboeket vindt. Neem een paar beelden mee van wat je mooi vindt en laat de bloemist hierover zijn of haar advies geven. De keuzes van welk type bloem, linten en grootheid kunnen afhangen van jouw jurk. Dus zorg ook hiervoor dat je een foto mee hebt van jouw jurk en laat je adviseren over wat mogelijk is.

Seizoen

Misschien niet het eerste waar je over nadenkt, maar wel goed om in je achterhoofd te houden is in welk seizoen gaan jullie trouwen. Het seizoen in combinatie met bloemwerken is van invloed op jullie budget. 

Locatie

Maak een overzicht in bloemwerken en welke locaties jullie gaan trouwen. Zo kan flink bespaard worden op jullie budget als bloemwerken verplaatst kunnen worden op de locatie. Trouwen jullie op verschillende locaties, maak de keus welke sfeer beide locaties moeten hebben en laat je hierbij adviseren wat mogelijk is. 

Tijdens een kennismakingsgesprek ben ik benieuwd naar welke diensten jullie opzoek zijn en in hoeverre ik jullie kan begeleiden in de reis naar jullie droomhuwelijk. Gedurende het kennismakingsgesprek kunnen jullie afwegen waar je hulp bij nodig hebt en kunnen wij samen een moodboard samenstellen die meegenomen kan worden naar de bloemist. Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om jullie wensen te bespreken. 

  •  e-book

    e-book

gratis e-book

Wedding tips

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.