Put Pen to Paper

Templates

Volop in de voorbereidingen naar jullie huwelijk en dit zo gestructureerd mogelijk laten verlopen? De Put Pen to Paper Templates is de toevoeging op jullie voorbereidingen! De Put Pen to Paper Templates van Wedding Compassion zorgen ervoor dat jullie als bruidspaar overzicht behouden in de organisatie naar het huwelijk en gaat jullie helpen om een verdere uitwerking te geven.  

All the details

Vanuit een gedetailleerde gastenlijst kan gekeken worden naar een passende locatie. De gastenlijst vormt de basis in jullie planning en helpt jullie om zowel logistieke aspecten aftestemmen als dieetwensen in kaart te brengen dat een vervolg gaat krijgen in jullie tafelschikking. Het tijdsschema bepaald jullie dag en is onderdeel van jullie draaiboek.

All The Details Checklist

De regie behouden door coördinatie uit handen te geven.

Dat is nogal wat het plannen van een bruiloft! Waar te beginnen in het plannen van jullie bruiloft en op welke wijze overzicht behouden? De Wedding Compassion checklist gaat voor veel tijdsbesparing zorgen in de aanloop naar jullie grote dag. Jullie gedetailleerde gastenlijst creëert overzicht gedurende het plannen en de tijdlijn zorgt ervoor dat jullie de regie behouden in de aanloop naar het huwelijk.

All the details

kind words

“Een ode aan deze vrouw”

“Ik wist niet dat een weddingplanner zo fijn zou zijn. En Thalytha zo goed in haar vak. Stelt de vragen die ik niet durf te stellen, komt enorm voor mij en onze wensen op, denkt aan zoveel meer dan waar ik aan denk om te regen en ik ben er 100% zeker van dat zij een verrijking is op onze bruiloft. Ik ben mega blij met jou Thalyt! Je bent een topper en een geweldig mens”

- Maike Beunk

Put Pen to Paper

Templates

We begrijpen dat trouwen niet alleen draait om de dag zelf, maar vooral ook om de reis ernaartoe en de kostbare momenten die daarna volgen. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan, zodat jullie kunnen genieten van de reis naar jullie huwelijk en alle mooie momenten die daarna volgen.