“Ik wist niet dat een weddingplanner zo fijn zou zijn. En Thalytha zo goed in haar vak." - Maike
“EEN WAANZINNIG GOEDE WEDDINGPLANNER MET EEN AUTHENTIEKE STYLE” - La bella blanca

open for bookings 24/25

tips & tools

Zo zorg je voor de juiste samenstelling van jullie gastenlijst

- Thalytha Naomy

Maak ieder apart van elkaar een gastenlijst, voordat jullie samen met elkaar het gesprek aan gaan en verdeel deze lijst in prioriteiten. Wissel vervolgens met elkaar de lijsten uit en ga het gesprek met elkaar aan met in je achterhoofd de verwachtingen van gasten weggelaten. Het is jullie dag en daar horen de mensen bij die voor jullie belangrijk zijn. 

Maak keuzes aan de hand van je gevoel en of deze persoon op jullie latere leven ook van invloed gaat zijn. Naast deze keuzes is het ook goed om te kijken of jullie aantal gasten binnen het gestelde budget valt. 

Wanneer de keus voor jullie ideale gastenlijst is samengevoegd parkeer dit en kom hier op een later moment op terug, neem nog eens door of iemand mist waar jullie je vertrouwt bij voelen om deze intieme dag mee te delen. 

Begin met een gastenlijst 

Waarin veel Weddingplanners beginnen met een locatie gaan wij beginnen met jullie gastenlijst. Voor de meeste bruidsparen een gevoelig onderwerp, want wie nodigen jullie uit op de mooiste dag van jullie leven. 

Durf kritisch te zijn op de gastenlijst. Hou in jullie achterhoofd dat waarschijnlijk maar één keer in jullie leven iedereen aanwezig gaat zijn om de liefde te vieren. Door te starten met de gastenlijst weten we naar welke locaties wij kunnen gaan kijken, van welke grootte sprake is en krijgen wij een idee hoeveel personen bij welk onderdeel aanwezig zijn. Via deze weg kunnen wij in gesprek gaan met verschillende leveranciers, waaronder locaties en de vormgever.

  •  e-book

    e-book

gratis e-book

Wedding tips

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.